Un tata peruan, Hitler Baneo Nunez, si-a stropit fiul de 22 de ani cu benzina si i-a dat foc, dupa ce a aflat ca este homsoexual si seropozitiv.

Hitler Baneo Nunez, in varsta de 49 de ani, s-a saturat de glumele facute pe seama familiei sale si a recurs la acest gest socant. Matusa tanarului si vecinii acestuia sunt cei care l-au salvat, dar victima (identificata doar dupa initialele R.B.P) a suferit arsuri pe fata, brate si picioare. In afara de a fi seropozitiv, tanarul sufera si de tuberculoza.

"Tatal meu a vrut sa ma omoare din cauza acestor afectiuni, dar matusa m-a scos din casa si m-a dus la spital. Acolo ma aflu de la 1 Martie", a declarat victima, citata de Huffington Post. "Din pacate, tatal meu nu ma accepta asa cum sunt".

Tot in acest an, un britanic a fost condamnat pentru ucidere din culpa dupa ce i-a dat foc unui adolescent homosexual. Atacatorul de 20 de ani a fost condamnat la trei ani si jumatate in inchisoare.

Totusi, sa nu uitam, conform unui fost ministru roman, homosexualii sunt cei bolnavi la cap. Nu tatii heterosexuali care le dau foc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.