Yoda este foarte dezamagit de presedintele Obama. Ca sa nu mai vorbim de capitanul Picard.

Intr-o conferinta de presa de vineri, Obama a declarat ca nu va initia "o legatura mentala jedi" pentru a convinge senatorii sa faca ce isi doreste el.

Obama a fost considerat un "geek", de catre aceeasi comunitate, insa presedintele american a reusit sa combine Jedi (din universul Star Wars) cu legaturile mentale (mind-meld) care este o abilitate a vulcanienilor din universul Star Trek.

"Nu sunt un dictator. Daca Mitch McConnell sau John Boehner spun ca terbuie sa se urce intr-un avion, nu pot sa-i pun pe cei de la Secret Service sa le blocheze drumul, nu? (...) Desi le-am prezentat o oferta rezonabila si ei nu o accepta, unii cred ca ar trebui sa initiez o legatura mentala Jedi cu acesti indivizi si sa-i conving sa faca ce este corect. Ei toti sunt reprezentanti alesi si au responsabilitatilor lor. Tot ce pot eu sa fac este sa prezint cele mai bune argumente pentru pozitia mea"

Rusine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.