Emisiunea gastronomică ce a făcut istorie în România, înregistrând recorduri de audiență, revine pe micile ecrane. Sezonul 10 „Chefi la cuțite” începe, în această seară, la Antena 1, de la ora 20:00. Atmosfera show-ului din acest an va fi diferită, dat fiind că în noul sezon ambițiile celor trei chefi bucătari, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, vor fi accentuate de onoarea de a forma timp de 10 ani un trio de senzație pe TV. Și dacă este an de sărbătoare, și lupta dintre ei va fi mai aprigă, fiecare dorind cu atât mai mult victoria. Iată noutățile care vor face competiția din acest an și mai savuroasă.

Noutăți Chefi la cuțite. Sezonul 10 începe în această seară, la Antena 1

Show-ul vine cu o premieră maraton în 4 ediții consecutive. După prima ediție de duminică, în prime time, urmează noi episoade luni, marți și miercuri, 5,6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. Mai mult, startul sezonului 10 va fi marcat de lupta acerbă pentru amuletă, cea care va încinge spiritele în platoul „Chefi la cuțite”.

„Este o amuletă spectaculoasă, care va aduce o întreagă nebunie!”, a declarat Cătălin Scărlătescu în prima ediție Chefi la cuțite, imediat după dezvăluirea avantajului pus în joc. Dornic să pună mâna pe recompensă, Sorin Bontea va recurge la o soluție care incită colegii la declarații dure. „Punctele tale forte sunt manipularea și instinctul”, va spune în replică Florin Dumitrescu.

„Deja m-au luat nervii și supărarea”, va aclama Cătălin Scărlătescu, în timpul primei confruntări din noul sezon.

Între timp, pe ecrane vor rula și audițiile pe nevăzute, care vor cuprinde farfurii fabuloase și povești impresionante ale concurenților. Unul dintre felurile de mâncare jurizate de celebrii bucătari va purta semnătura lui Jean de la Craiova.

„Eu nu gătesc aproape deloc, dar am început să iau lecții. În primul rând, nu vreau să-mi dezamăgesc familia – pe soția și pe fiica mea. Pentru că mi-au zis: . Așa că sper să mă descurc. Dacă ar fi venit cu mine soția, câte capace mi-aș fi luat! Pentru că eu pe orice pun mâna, sparg sau stric”, a declarat cântărețul.

Sezon cu surprize

Sezonul 10 al emisiunii culinare de la Antena 1 va dezvălui o rețetă aniversată „Chefi la cuțite”, îmbogățită cu noi ingrediente. Printre noutățile show-ului din acest an se numără și faptul că emisiunea culinară va avea două prezentatoare, o formulă specială pentru un sezon de 10.

Citeste si:
Cine este tânărul căruia Florin Dumitrescu i-a cerut un autograf....
Cine este tânărul căruia...

Irina Fodor va prezenta primele ediții, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19. Cea din urmă va reveni în edițiile ulterioare, de unde îi va însoți pe concurenți și jurați până în finală.

De asemenea, și decorurile vor fi altele. Acestea vor fi schimbate în toate zonele de desfășurare a show-ului. Jocurile din culise se vor purta, de asemenea, diferit, devenind adevărate întreceri cu o miză importantă pentru cei trei jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei bucătari, invitații speciali nu vor lipsi. Deja s-a dat sfoară în țară că în platoul „Chefi la cuțite” va călca Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.