Netflix a recepționat o plângere pentru serialul „Emily în Paris” din partea Ministrului Culturii al Ucrainei. Oficialul susține că ecranizarea jignește o națiune întreagă prin intermediul personajului ucrainean Petra care jefuiește magazinele din capitala franceză.
Ucraina a depus o plângere pentru serialul „Emily în Paris”
„Emily în Paris” este cel mai nou și discutat serial difuzat de Netflix. Serialul l-a indignat pe ministrul culturii din Ucraina, care a și depus o plângere. Oleksandr Tkachenko, ministrul culturii din Ucraina, a trimis o plângere din cauza personajului episodic Petra, o tânără care fură haine din magazinele din Paris.
„Este o insultă la imaginea țării! Este inacceptabilă și jignitoare!” – a afirmat ministrul.
O situație similiară a avut și România, când în anul 2018, Simona Halep a fost ironizată de revista Charlie Hebdo printr-o caricatură după ce a câștigat Roland Garros-ul. Jurnaliștii francezi au făcut publică o caricatură cu tenismena româncă în care ducea trofeul la fier vechi.
Și Republica Moldova are motive să denunțe serialul
Acesta însă nu este primul caz în care serialul „Emily în Paris” este criticat. Primul sezon difuzat de Netflix a fost „taxat” și în Franța, deoarece ironizau faptul că francezii sunt nepoliticoși și infideli.
Totodată și Republica Moldova are motive să depună o plângere pentru serialul Netflix. La debutul acestuia, modelul basarabean, Alexandrina Țurcan, a defilat goală pușcă pe un pod din Paris în văzul lumii.
Dacă femeile din ecranizarea „Emily in Paris” nu se plâng de imaginea lor, atunci bărbații au replică. Lucas Bravo, actorul pe îl interpretează pe Gabriel, bucătarul care vrea să o cucerească pe Emily, s-a plâns că este prea frumos și că oamenii nu știu ce înseamnă să arăți atât de bine.
Simona Halep este în doliu. Bunica tenismenei a murit: „Ai fost cea...

Despre autor:

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Ziua Pădurilor: cum poți produce sustenabil hârtie, fără să distrugi pădurile
Sursa: green.start-up.ro
-
#NOHACK Expert Talks - datele noastre ajung online și antrenează AI-ul
Sursa: start-up.ro
-
H&M, o nouă colaborare cu designerul casei de modă Mugler. Când va fi lansată...
Sursa: retail.ro
-
Testul Conexiunii: Ce tip de iubire te poate face fericită?
Sursa: garbo.ro
-
Roboțelul Pepper, care îi învață pe copii despre bani, în turneu național
Sursa: futurebanking.ro
-
Tarot zilnic online: Când te va căuta și de ce?
Sursa: kudika.ro
-
Ministerul Finanțelor a venit cu o nouă soluție pentru criza din piața RCA
Sursa: wall-street.ro