Edmond Hubert Zannidache a câștigat „Survivor România” 2021. După mai bine de șase luni de competiție în Republica Dominicană, trofeul și premiul în valoare de 50.000 de euro și-au găsit un posesor.

Prima reacție a lui Zannidache după ce a câștigat Survivor România 2021. Mesajul emoționant de la Alex Velea

În marea finală din 10 iulie de la „Survivor România”, Zannidache, alintat de colegi Zanni, s-a duelat cu Andrei Dascălu, care, în urma ultimelor jocuri, și-a câștigat locul în ultima etapă a concursului. Ceilalți doi au rămas la mâna publicului. Andrei a primit mai puține voturi din partea celor de acasă și a pierdut marele premiu.

„De emoții am transpirat. E cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine. Eu cumva simțeam acest moment. Recunoștința mea o să o vedeți în energia mea și atitudinea mea de acum încolo”, a declarat acesta la Kanal D.

În același timp, în România, apropiații celor doi concurenți au stat cu sufletul la gură în așteptarea verdictului. Cu gândul la Zanni au fost Alex Velea și băieții din grupul Golden Boy Society. Aceștia au urlat de bucurie, în platoul „Ștafetă Mixtă”, când au auzit că al lor este câștigător.

„Suntem foarte fericiți că băiatul nostru a câștigat. Merita să câștige, ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției noi am crezut că o să câștige. L-am văzut cum se comportă pe trasee, cu colegii. El a făcut tot ce era de făcut în emisiunea asta și a rezistat atât fizic, cât și psihic. Îl felicităm și pe Andrei. E un copil bun, un caracter bun, dar...trebuie să îl susținem pe al nostru. Suntem mândri de el. Le mulțumim pe această cale și celor de acasă, care l-au votat”, a declarat cântărețul în cadrul emisiunii „Ștafetă Mixtă”.

Biografie


  • Vârstă, 23 de ani;

  • Învălțime: 1,67 m;

  • Greutate: 54 kg;

  • Echipa: Faimoșii;

Pe numele din buletin Edmond Hubert Zannidache, poreclit de apropiați Zanni, s-a născut în urmă cu 23 de ani. Nu știm cine sunt părinții, dacă el știe de existența lor ori dacă a vrut vreodată să îi caute. Cert este că, după un lung și anevoios trai în casele de copii, tânărul a rămas pe linia de plutire și mereu a luptat pentru a-și depăși condiția. Miracolul a venit. Din camera sa pustie, i-a scris într-o zi lui Alex Velea.

Citeste si:
Ioana Dichiseanu și Mircea Badea, reacții neașteptate după ce Delia...
Ioana Dichiseanu și Mircea...

„Dă-mi putere ca să dau mai departe” - a fost mesajul cu care a vrut să-l atingă pe artist. Și a și reușit! Din acel moment, interpretul l-a chemat la studio pentru a vedea dacă tânărul are voce sau măcar carismă. Le-a avut pe amândouă, așa că a lansat câteva melodii sub aripa sa. Tot vedeta a avut grijă să îi facă intrarea și în show-urile televizate din România. Cei doi au fost împreună la „Chefi la cuțite”, apoi Faimosul s-a înscris la „Survivor România”.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iulie 2021 - 07 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.