Încă de la începutul competiției Survivor România, Alex Velea și Antonia au fost alături de Zannidache. Acum mai tare ca niciodată, Faimosul are nevoie de toată susținerea din partea lor pe care o primește din plin. Cei doi îndrăgostiți speră ca el să fie marele câștigător al acestui sezon și i-au transmis un mesaj emoționant, chiar înainte de marea finală a emisiunii de la Kanal D.

Zanni nu a dus deloc o viață ușoară. Tânărul a fost abandonat de părinții săi încă de la o vârstă fragedă și a fost nevoit să stea prin cămine și prin orfelinate. El a plecat în Republica Dominicană cu gândul să câștige marele premiu, iar cu banii respectivi să își ia o casă a lui și să nu mai treacă niciodată prin momente grele precum cele din copilărie. Alex Velea are toată încrederea că va reuși, mai ales că nu este singur, ci se bucură de susținerea a mii de oameni care au stat cu ochii pe el mai bine de șase luni de zile.

Alex Velea îl vrea pe Zanni câștigător

„Sincer, eu nu stiu daca as fi in stare sa fac fata stresului de acolo. Eu sufar de dorul nevestei, al familiei. De asta Zanni a fost un candidat perfect, noi suntem familia lui, nu are mama, nu are tata, nu are un acoperis deasupra capului. El si-a scutit banii de chirie cand a plecat. (…) Il iubesc pe copilul asta, il stiu de vreo doi ani, stiu cat de greu a trait si prin cate a trecut, lucruri pe care copiii nu ar trebui sa le traiasca sau sa le vada. Au fost sarbatori pe care nu le-a trecut, zile de nastere pe care nu le-a sărbătorit, dar nu vreau sa il fac o victima. Tin la el pentru ca e un om talentat, e un om integru. El mi-a dat mesaj si mi-a spus „Da-mi putere ca să dau putere” si când l-am văzut cu tatuajele alea pe față am crezut că este un prăjit, dar este un copil foarte cuminte. ", a declarat Alex Velea la Ștafeta Mixtă.

În urmă cu doar câteva ore, Alex Velea și Antonia și-au arătat din nou susținerea față de tânărul artist, iar cântărețul a făcut o serie de dezvăluiri despre cel care are mare șanse să câștige Survivor România 2021. El le-a spus tuturor că el și iubita sa sunt, de fapt, familia sa, pentru că nu are mamă și nici tată. Din punctul lui de vedere, Zanni a rezistat eroic tuturor provocărilor din concurs și merită să câștige.

Abia astept sa vina acasa, sa il luam in brațe. Orice s-ar intampla, el este castigator pentru noi. Dar el merita cu adevarat sa fie Survivor. A luat puncte, a facut gesturi nobile, a empatizat cu colegii atunci cand a trebuit. (…) Cred că ar fi marea dezamăgire a României, dacă Zanni nu va câștiga. A făcut tot ce era de făcut, a arătat tot ce era de arătat. Eu nu cred că aș fi rezistat. Dacă părinții lui îl văd, cred că le pare rău că l-au lăsat în urmă, văzând un astfel de copil. Sper să fim familia pe care și-a dorit-o, să îl influențăm pozitiv. (…) Cred că în primele săptămâni va sta la noi acasă să își intre în normalitate”, a mai declarat Velea.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.