În ediția din 10 iunie a show-ului „Survivor” s-a desfășurat un altfel de quizz, care i-a amuzat atât pe concurenți, cât și pe telespectatori. În cadrul acestuia, Sebastian Chitoșcă a răspuns unor întrebări personale. Deși peste declarațiile lui s-a trecut destul de rapid, una dintre ele avea dedesubturi ce merită trecute în revistă.

Motivul pentru care Sebastian Chitoșcă s-a înscris la Survivor

Chiar dacă până acum quizz-ul a însemnat un joc prin care concurenții și-au testat cunoștințele sau intuiția. În seara cu pricina, „cunoștințe” s-a referit la cuvântul propriu din limba română. Gazda show-ului, Daniel Pavel, le-a adresat participanților două întrebări care urmau să fie validate cu prieteni de-ai concurenților. Mai exact, amicii supraviețuitorilor au dat răspunsul. Dacă acesta a coincis cu cel dat de ei, atunci înseamnă că au câștigat un punct. Dacă nu, războiul va continua acasă, când vor ajunge în România.

În cazul lui Sebastian Chitoșcă, una dintre întrebări a relevat, pe lângă un răspuns emoționant, și motivul care l-a făcut să participe la „Survivor”. Întrebat ce îl face fericit dintre dragoste și bani, fotbalistul a ales prima variantă. Mențiunea lui însă a devoalat scopul venirii lui în Republica Dominicană. Faimosul a declarat că, deși a ales „Survivor” doar pentru bani, nu poate da alt răspuns decât dragostea.

Tovarășul lui care a intrat în acest joc știa dedesubturile țelului său, dar a dat deoparte această situație și a ales, de asemenea, iubirea. Așadar, sportivul a luat un punct pentru această întrebare.

„Ce te face fericit? Alege din următoarele variante:

A) Banii

B) Dragostea

„Băiatul ăsta știe, că am vorbit cu el despre chestia asta. Niciodată în viața mea nu am ales banii. Deși sunt la Survivor doar pentru bani fiindcă nu mai am, știe că aleg dragostea”,

„Sută la sută dragostea va alege!”, a validat amicul fotbalistului, Cătălin.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.