Alina, mama lui Ștefan Ciuculescu de la „Survivor România”, a discutat despre parcursul fiului său în competiția de la Kanal D. Femeia, fostă sportivă de performanță, a mărturisit că a fost luată prin surprindere de plecarea fotbalistului în Republica Dominicană. Urmărindu-i evoluția, a realizat că a făcut o alegere bună, deși luată pe repede-înainte. Cu toate acestea, e de părere că are un dezavantaj fiindcă a intrat mai târziu în concurs.

Mama Faimosului Ștefan Ciculescu a ieșit la declarații. Ce spune despre parcursul fiului la Survivor

Alina Ciuculescu a discutat despre Ștefan în cadrul emisiunii „Ștafetă Mixtă”. Aceasta, fiind o cunoscătoare a competițiilor sportive, a deschis și subiectul tensiunilor din tabăra Faimoșilor. A precizat că înțelege existența disputelor dintre cei roșii, certurile fiind normale într-un joc de asemenea anvergură.

„Eu dacă mi-aș face o alianță și cred că așa ar face și Ștefan, noi suntem oameni de cuvânt, nu aș renunța la alianță, aș face orice ca să meargă bine. Probabil asta urmăresc și ei. Cred că toți așteaptă să ajungă la individuale, să răsufle ușurați și să își vadă de drumul lor. Să fiu sinceră, la noi a fost o surpiză când a plecat Ștefan.

A fost pe repede înainte. Eu eram la campionat, m-a sunat și mi-a zis că merge la Survivor. Nici nu ne-am întâlnit, deci nu știu dacă a plecat cu anumite așteptări, unde ar fi vrut să se situeze”, a declarat fosta floretistă, prima spadasină a României.

Citeste si:
Elena Gheorghe, primele declarații despre a treia sarcină: „Așteptăm”
Elena Gheorghe, primele...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre contrele dintre Sebastian, Zanni și Ștefan, mama Faimosului afirmă că remarcă unele similitudini între aceștia, drept pentru care și atitudinea afișată, vedetele temându-se de capacitățile celuilalt.

„Și Zanni și Ștefan au caractere asemănătoare. Niciunul nu e mai breaz. Zanni are avantajul că e acolo de la început, iar Ștefan dezavantajul că a intrat mai târziu. Sunt doi masculi alfa. În momentul în care turma ar trebui condusă de trei masculi alfa, începe lupta pentru supremație. La Ștefan cred că e vorba despre a ajunge cât mai departe.

Zanni este foarte asumat. Asta îmi place de mor. E number one. Cred că lui Ștefan nu i-a convenit un lucru, asta e clar, modul în care Zanni a vorbit cu Elena, nu poți să vorbești cu o femeie așa, indiferent ce ți-a făcut acea femeie”, a completat aceasta.

Citeste si:
Zanni, primul vlog după ce a câștigat Survivor România: „Să dăm...
Zanni, primul vlog după ce a...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.