Ediția de joi seară a emisiunii „Survivor România” a întâmpinat telespectatorii cu un quizz game interesant. Concurenții au fost obligați să răspundă la câteva întrebări personale, cu variante de răspuns, pentru ca cei de acasă sa-i cunoască mai bine. Interesant este că, în paralel, și amicii lor au primit aceeași întrebare. Dacă răspunsul lor coincidea cu cel al supraviețuitorilor, punctul ajungea la cei din urmă. Sebastian Chitoșcă a fost cel care s-a supărat cel mai mult în urma acestei provocări fiindcă gândirea la dublu, pentru el și amic, nu i-a adus niciun beneficiu.

Survivor: Quizz game intens în ediția de joi, 10 iunie. Sebastian Chitoșcă s-a înfuriat

După ce Războinicii au câștigat în fața Faimoșilor primul joc de recompensă al săptămânii, ambele tabere au participat la un quizz game fabulos, propus de echipa Kanal D cu scopul ca telespectatorii să-și cunoască mai bine favoriții. Amuzant a fost, dar și stresant, deoarece participanții au fost nevoiți fie să răspundă după cum consideră, neluând în calcul varinata dată de prieten, de acasă, fie să încerce să intre în mintea lui și să iasă învingători din luptă.

Cert este că trebuia ori să te înarmezi cu răbdare ori cu tact. Sebastian Chitoșcă s-a dovedit a nu avea niciuna dintre aceste calități pe parcursul jocului, cel mai probabil din lipsa hranei sau a nerăbdării de a câștiga.

Fotbalistul s-a înfuriat

Fotbalistul l-a avut ca partener pe Andrei, iar întrebarea primită de aceștia a fost: „Ce alegi dintre alb sau negru?”. Faimosul a ales negru, completând că „de câte ori m-am văzut cu el, am fost mai mult îmbrăcat în negru. Nu am vorbit niciodată despre culoarea preferată, dar sper să zică negru!”.

Nu a fost pe aceeași lungime de undă cu amicul său, care a dat varianta opusă, alb, adăugând: „alb, power of good (n.r. puterea binelui), sigur!”. În acel moment, fotbalistul a luat foc. S-a fâstâcit la pupitru, s-a întors cu spatele, a făcut câțiva pași în afara cadrului, apoi a zis nervos: „Mă lucrează, mă! Face manevră! M-a carotat!”.

Citeste si:
De ce s-a înscris Sebastian Chitoșcă la Survivor. A plecat în...
De ce s-a înscris Sebastian...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.