Acum se filmează cel de-al 19-lea sezon al serialului „Las Fierbinți”, care se va difuza în grila de toamnă a Pro TV. Majoritatea cadrelor se trag pe ulița satului Fierbinți, la deja celebra cârciumă. Tot acolo, în pauze, echipa seriei de comedie are parte de câteva momente de relaxare.

Fotografie din culisele serialului Las Fierbinți

Anul viitor se împlinesc zece ani de când se filmează serialul, iar acesta va face 20 de sezoane. Două serii pe an s-au înregistrat până acum, iar din toamnă vom vedea noi întâmplări la Pro TV. Echipa este bine organizată și toți știu perfect ce au de făcut, respectând și regulile de protecție anti-COVID-19. În ultimele sezoane, 75% dintre filmări au loc în exterior și de multe ori timpul este principala problemă a grupului.

Pentru actori, ziua de muncă începe dimineață. Fiecare este luat de acasă cu microbuze ori mașini și adus pe platou. De multe ori, echipa a fost nevoită să oprească înregistrările din cauza condițiilor meteo.

„La un moment dat, am făcut un frig de nu mai ştiam de noi, am ajuns acasă şi direct într-o baie fierbinte m-am oprit. Este greu să filmezi şi să fie foarte frig, însă trebuie să respectăm organizarea filmărilor. Deşi suntem atenţi la vreme, câteodată ni se mai dau planurile peste cap pentru că ori e frig, ori începe ploaia”, a dezvăluit o sursă din interior pentru Click.

Așadar, frig sau cald, de cele mai multe ori tot se dă REC. Atunci când este prea mult soare, actorii sunt protejați cu umbrele. Vestea bună este că în pauze aceștia se pot retrage în rulote, acolo unde au aer condiționat și se relaxează un pic înainte ca regizorul să strige din nou „motor”. În plus, există și câteva corturi în care cu toții își încarcă bateriile, unde își servesc și masa. Hrana primită de ei este asigurată de o firmă de catering.

Foto: Click.ro

Foto: Click.ro


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.