În ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Keed a obținut cel mai mic punctaj după cel de-al 16-lea battle. Astfel, a fost eliminat din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu.

Chefi la cuțite, 8 martie 2021, ediție plină de surprize. Keed a fost eliminat, chef Florin Dumitrescu a luat atitudine

Deși nu este bucătar, ci doar pasionat de gastronomie, tânărul artist a impresionat la bancul de lucru, tocmai de aceea și cea de-a 16-a confruntare l-a găsit tot la Antena 1. Tot această luptă i-a purtat și ghinion fiindcă a primit cele mai slabe note din partea juraților, astfel că a fost eliminat.

După verdict, până și Sorin Bontea l-a felicitat pe Keed pentru activitatea sa din cadrul emisiunii, fiind impresionat de eforturile pe care le-a depus concurentul. De altfel, tânărul se afla pe o curbă ascendentă, așa că nimeni nu se aștepta să părăsească acum competiția.

„E parte din echipă. Îl văd ca pe un frate, nu ca pe un coleg de echipă”, a declarat Cătălin Amarandei, întristat de vestea că îi va pleca un camarad.

Dar ce bine că există amulete, nu? Una dintre ele l-a și salvat de la necaz pe cântăreț. Chef Florin Dumitrescu a decis că artistul este omul pe care trebuie să folosească bomba câștigată în audiții.

„Keedule, pentru tine! Voiam să păstrez amuleta pentru Ștefan, Cătălin sau Florin, doar că ei mi-au demonstrat că nu au nevoie de așa ceva”, a zis Florin Dumitrescu, spre marea bucurie a tuturor.

„Keed e Keed, e copilul nostrum, nu are de ce să plece. Până în semifinală suntem o echipă”, a mărturisit Cătălin Amarandei.

„Fratele meu, nu am cum să te pierd aiurea pe o prostie. Nu am cum să te pierd, am câștigat bomba pentru tine. Te-ai întors acasă!”, i-a zis Florin Dumitrescu lui Keed.

A primit un cadou special

Co-prezentatorul Irinei Fodor, Speak, a venit cu un dar special pentru Keed, după ce socotelile s-au aranjat din nou: Speak mi-a adus amuleta, Asta e dovada că eu mi-am făcut treaba în echipă și că echipa crede în mine. O s-o înrămez și o să îmi aducă aminte de faptul că mai e speranță în lumea asta, mai poți avea încredere în oameni, mai poți face lucruri frumoase cu străini și că oricine merită o a doua șansă”, a spus Keed, copleșit de emoție.

Citeste si:
Cine este tânărul căruia Florin Dumitrescu i-a cerut un autograf....
Cine este tânărul căruia...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iunie 2021 - 07 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.