Ediția din seara de 25 mai 2021 a show-ului gastronomic „Chefi la Cuțite” a adus noi tensiuni și noi probe palpitante în fața telespectatorilor. Deși una dintre cele mai dragi provocări, reieșite în urma unui joc de culise al celebrilor bucătari, anume „cupcake, un gogoș și gara din Titu”, două dintre cele trei echipe au resimțit conflictele existente în taberele lor. Astfel, amuleta buclucașă a dus la eliminarea unui concurent. Și ce concurent! Chiar cuțitul de aur.

Cu așa probă, echipa „Chefi la Cuțite” s-a gândit să aleagă și „așa jurați”. Cei de la HaHaHa Production au degustat preparatele bucătarilor și s-au arătat încântați de provocare. Merindele celor albaștrii le-au făcut cu ochiul, așa că șapte dintre ei i-au validat. Astfel, la duel s-au înfruntat echipa lui Sorin Bontea cu cea a lui Cătălin Scărlătescu. Și aici concurenții au avut de înfruntat greul, deoarece proba a fost „antreuri”.

Cel care a plecat în urma ei a fost, surprinzător, Paul, cuțitul de aur al echipei verzi. Partea bună pentru acesta a fost că chef Scărlătescu nu a stat pe gânduri și și-a folosit una dintre cele mai puternice amulete, adică cea de a salva un concurent. Acțiunea sa nu a fost surprinzătoare fiindcă, în repetate rânduri, l-a lăudat pe tânăr pentru priceperea sa în bucătărie.

Se strâng rândurile

Din acest punct, competiția se preconizează a trece prin noi cotloane, căci dacă înainte ca acest pas să fie făcut existau zvonuri despre strategii, fuziunea în care îi va regăsi viitorul episod se anunță cu adevărat spectaculoasă.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.