Elena Ionescu, ex-Mandinga și câștigătoarea primului sezon „Survivor România”, a făcut un pronostic dur în legătură cu favoritul la marele premiu din acest an. Frumoasa cântăreață a început prin a exclude prezențele feminine, apoi a dat un posibil nume de învingător.

Elena Ionescu, despre cine va câștiga al doilea sezon Survivor România

Solista spune că anul acesta este dificil să se pronunțe în ceea ce privește o prezență feminină care să pună mâna pe trofeu, deși crede că în finală merită să intre Elena Marin. Cei pe care îi vede mai aproape de premiu sunt Zanni și Albert, iar balanța sa înclină spre Zanni.

„Îmi place mult de Elena Marin, e favorita mea. O vreme a fost foarte bună, dar acum, așa mi se pare, lucrurile nu mai sunt ca înainte. A mai greșit și ea, în plan social, a avut și perioade mai proaste pe traseu, dar e un concurent puternic, o văd în finală.

Din ceea ce am văzut eu, Zanni este marele favorit, la Faimoși. Cred că are cea mai mare susținere, se descurcă foarte bine și pe traseele de la Survivor, e popular.Albert de la Războinici are și el șanse, deși cred că, totuși, Zanni va strânge mai multe voturi. Dar doar Albert de la Războinici cred că mai poate câștiga Survivor, e singurul din echipa lui care ar putea să o facă”, a declarat interpreta pentru Fanatik.

Vedeta a câștigat Survivor după cinci luni de competiție

În 2020, telespectatorii au decis, prin vot, cine a meritat să câștige concursul de supraviețuire de la Kanal D, iar alegerea nu a fost deloc una ușoară. În final, Elena Ionescu a fost cea care a obținut cele mai multe voturi și cei 250.000 de lei.

Concursul a fost greu pentru ea, mai ales că a fost nevoită să își lase acasă fiul de un an și patru luni pe atunci. Pentru el a luptat și tot lui i-a dedicat victoria. Imediat după ce a auzit verdictul favorabil, artista a dezvăluit care sunt planurile ei cu banii obținuți în urma câștigării competiției.

„Tot sacrificiul pe care l-am facut aici este pentru baietelul meu Razvanel, pe care l-am lasat acasa la varsta de 1 an si 4 luni si pentru care sunt aici si vreau sa ii ofer un trai mai bun, un camin, si sper din tot sufletul ca asta sa fie, este cea mai mare realizare pe care as putea sa o fac pentru el in momentul de fata”, a povestit Elena pentru Kanal D.

Citeste si:
Cătălin Bordea și Nelu Cortea, petrecere după câștigarea marelui...
Cătălin Bordea și Nelu...

Cei patru concurenți care au ajuns în finala „Survivor România” au fost Elena Ionescu, Lola, Emanuel Neagu și Iancu Sterp. Timp de cinci luni, aceștia au luptat cu propriile limite, iar încercările cărora au fost supuși au fost dintre cele mai dificile.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.