Au fost emoții mari în consiliul de eliminare de duminică seară, 30 mai. Patru concurenți au fost propuși să plece acasă. Cine a părăsit competiția din Republica Dominicană și primele declarații ale celui care își va face bagajele.

Eliminare șocantă la Survivor România 2021. Declarațiile concurentului care a părăsit competiția

Andreea de la Faimoși și Adelina de la Războinici au fost propuse să plece acasă în cele două consilii de eliminare din timpul săptămânii precedente, ele fiind cele mai noi concurente din show-ul de la Kanal D.

Înainte de a afla cine își va reîntâlni familia, în România, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat cine sunt favoriții publicului, atât din echipa Faimoșilor, cât și din echipa Războinicilor. Din tabăra roșie, cel onorat să ocupe această poziție din nou a fost Zanni, care l-a propus spre eliminare pe Ștefan, pe motiv că este cel mai nou concurent din grupul lor. De cealaltă baricadă, preferatul celor de acasă a fost Albert, care l-a nominalizat pe Marius. În final, supraviețuitorul care a strâns cele mai puține voturi a fost Andreea.

Faimoasa a izbucnit în lacrimi atunci când a auzit verdictul, deoarece nu și-a dorit ca parcursul său să se încheie atât de rapid. Coechipierii i-au fost aproape, au îmbărbătat-o și și-au manifestat regretul față de veste. Cosmin și Elena au stat cu capul în pământ în timpul pledoariei colegei.

Faimoasa a fost copleșită

„Nu-și mai au rost cuvintele acum, sentimentul este foarte puternic, emoția este foarte puternică, după cum am spus, mi-aș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă ca am venit în competiție mult prea târziu față de colegii mei, la fel cum a mai spus, nu am reușit să demonstrez la fel de mult cum au făcut-o ei, totodată, sunt împăcată cu ideea că am fost, am luat parte la toată aventura, am învățat extrem de multe lucruri, am reuțită să conviețuiesc alături de oameni extraordinari, mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, povești care m-au inspirat, care mi-au oferit o lecție”, a declarat tânăra printre lacrimi.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

În această competiție, Andreea și-a depășit limitele, de la înot, până la atitudinea față de sport, atitudinea mentală față de o competiție, față de tot ce înseamnă camaraderie și mișcarea fizică. Pentru ea, concursul de supraviețuire s-a oprit după aproape o lună.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.