După ce Faimoșii au pierdut și al doilea joc de imunitate, au fost nevoiți să-și voteze încă un coechipier pentru eliminare. Din mâna lui Zanni a plecat, în ediția din 23 mai, concurentul vizat, deoarece tânărul artist a fost favoritul publicului. El l-a ales pe Cucu, care a și părăsit competiția.

„Am vrut să dau un exemplu bun, dar de multe ori nu mi-a ieșit. Părerea mea este că nu am exagerat cu absolut nimic. E o competiție care pe care și cine nu mai poate, cedează. Îmi asum dacă cei de acasă au considerat altceva. Dacă ar fi să fiu corect din punct de vedere sportiv, ar trebui să-l votez pe Cucu. Dacă ar fi să fiu corect din punct de vedere social, la ce s-a întâmplat în echipa asta, ar trebui să-l votez pe Ștefan. Îmi pare rău că trebuie să-l votez pe Cucu. Nu vreau să votez la ură, cu ranchiună. Votez cum e corect pentru toată lumea”, a declarat Zanni la Consiliu.

„Mă așteptam la asta. Nu o să port ranchiună. Singura chestie este că o să fiu dezamăgit de mine pentru că nu am reușit să demonstrez mai multe pe traseu. Nu o să fiu supărat pe Zanni că m-a votat. Știam. Așa cum a spus și el, toată lumea trebuie să mănânce”, a spus Cucu.

Detalii despre unificare

Gazda emisiunii, Daniel Pavel, a ales să înceapă Consiliul de eliminare din seara precedentă cu un anunț către telespectatori și competitori. Acesta a dat start unificării, așa că, din viitoarea ediție, echipele urmează să treacă în următoarea etapă a show-ului.

„V-am rămas dator celor de acasă și vouă cu detalii asupra a ceea ce înseamnă momentul unificării. Faimoșilor, Războinicilor, este un moment cu adevărat crucial pentru această competiție. Vorbim despre o suită de evenimente care vă privesc direct, cu foamea, cu adversarii. Urmează săptămâna unificării la Survivor România, sezonul 2. E o etapă nouă pentru voi; o etapă în care începeți ziua cu jocuri surpriză”, a mărturisit Daniel Pavel.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.