Ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus multă tensiune în echipe. Cel mai mult, furia eșecului a simțit-o chef Sorin Bontea, care a fost întâmpinat, din nou, de lipsă de comunicare în echipa sa, în special cu un concurent, care a luat decizii singur pe tot parcursul probei.

Chefi la cuțite, lupta 12. Sorin Bontea, furios pe un concurent

De această dată, concurenții au avut parte de un battle palpitant în care Sorin Bontea a dictat ingredientul-vedetă pentru fiecare echipă. Acesta a folosit o amuletă puternică, dar nici ceilalți chefi nu s-au lăsat mai prejos și și-au scos armele câștigate în timpul audițiilor. „Asul” a fost adus pe masă de către Florin Dumitrescu, care a înfruntat rivalii cu amuleta roșie, ce îi dădea voie să se folosească de măiestria unuia dintre chefi.

Așadar, e clar că pentru toți cei implicați proba în care s-au utilizat cele mai multe mișmașuri a fost un haos. Totuși, acesta a fost prezent într-o proporție mare în echipa verzilor, care au fost lipsiți de prezența mentorului lor cât timp acesta gătea pentru tabăra albastră.

„Nu, pe bune, nu mai rezist!”

În vreme ce bucătarul făcea sufleul cu dovlecel pentru aceștia, copiii săi luau decizii singuri, lucru care l-a supărat pe chef. Victorina a hotărât, fără să discute cu nimeni, să bage preparatul la cuptor, lucru care le-a adus, printre altele, duelul.

În momentul când „gardianul” s-a întors acasă, acesta i-a reproșat că nu a venit să îi arate textura mâncării, fiindcă acest aspect a fost cel mai important în proba de marți seară. Argumentele femeii au fost că se grăbea să îl gătească și că îl vedea ocupat pe chef.

„A zis cineva să nu mai vorbești cu mine? Eram acolo, dar a zis cineva că nu pot vorbi, că nu mă poți întreba? Am dat cu piciorul în coșul ăla de gunoi încât a ajuns în echipa albastră. Îmi cer scuze, nu a fost cu intenție. Nu, pe bune, nu mai rezist! Ale mele și ale lui Florin erau la fel. Am zis că înnebunesc!”, a declarat chef Sorin Bontea.

Citeste si:
Cine este tânărul căruia Florin Dumitrescu i-a cerut un autograf....
Cine este tânărul căruia...

„Victorina, nu, e de pe altă planetă!”, a continuat celebrul bucătar.

Cine a părăsit competiția. Scărlătescu a mai pierdut un candidat la premiul cel mare

Hocheiștii au degustat farfuriile pregătite de cele trei echipe și au hotărât că cele mai bune sufleuri au fost preparate de echipa albastră. Astfel, ceilalți concurenți au intrat la duel, primind o nouă provocare: sosuri. După ce mâncarea le-a fost servită juraților, aceștia au acordat puncte și au revenit în platou, împreună cu Irina Fodor, pentru a afla ce concurent a fost eliminat.

La final, în platou au rămas doar Nicoleta Pop și Vincenzo Aiello. Surpriza a fost mare atunci când a fost anunțat verdictul. Concurenta care a făcut senzație în audiții a obținut cele mai mici note și a fost eliminată. Prin urmare, Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent.

Citeste si:
Cătălin Bordea și Livia nu își doresc copii. Concurentul de la...
Cătălin Bordea și Livia nu...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.