Meghan Markle s-a decis deja cum va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Marele moment, care se va petrece într-un cadru diferit comparativ cu nașterea anterioară, se va petrece în vara acestui an. Hotărârea sa arată din nou nesupunere față de rigorile impuse de Casa Regală Britanică.

Meghan Markle a decis cum va naște cel de-al doilea copil

Ducesa de Sussex intenționează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al său cu prințul Harry în confortul propriului conac din America, afirmă surse din apropierea celor doi, potrivit cosmopolitan.com.

„Au o casă frumoasă în California, este un cadru frumos unde Meghan își poate aduce pe lume fetița”, a declarat un apropiat al cuplului regal.

Dacă totul decurge conform planului, copilul va avea cetățenie americană, dar și britanică, după tatăl lui. De asemenea, sursa a mai relatat că Meghan a vrut inițial să îl nască și pe Archie astfel, dar, în final, acest lucru nu s-a mai întâmplat. În loc să-și întâmpine primul bebeluș cu o echipă de moașe de la Frogmore Cottage din Windsor, aceasta a fost dusă la un spital privat din Portland.

„Planul lui Meghan era să aibă o naștere acasă cu Archie, dar știi ce se spune despre planurile stabilite. În cele din urmă, medicii ei au sfătuit-o să meargă la spital și tot ceea ce îi interesa era să-l aducă pe lume în siguranță pe Archie. Dar are o casă frumoasă în California, este un cadru frumos pentru a-și da naștere fetiței”, a mai detaliat un individ.

Speculațiile din jurul nașterii lui Archie

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut la 05:26 BST (07:26 ora României) pe 6 mai 2019. Prințul Harry a descris venirea sa pe lume ca „un pic după termen”. Inițial, mass-media a speculat că micuțul fie a deschis ochii la Frogmore Cottage, casa cuplului, fie la un spital privat din Londra. În cele din urmă, cea de-a doua variantă s-a adeverit. În acea zi, mai multe monumente au fost iluminate în diverse culori pentru a marca fericitul eveniment din familia regală, inclusiv cascada Niagara, Turnul CN și Roata din Londra. Băiețelul a fost prezentat pentru prima dată publicului în timpul interviului acordat de părinții săi presei la Castelul Windsor, la două zile după nașterea sa.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.