start-up.ro dă drumul înscrierilor la cea mai cool tabără de antreprenoriat de anul acesta - Startup Elites - desfășurată între 6 și 9 octombrie la Predeal. Înscrierile sunt gratuite, dar doar cei mai buni 30 vor fi acceptați.

Startup Elites este o tabără de antreprenoriat cu vibe de festival. Aducem alături de noi 30 de participanți și participante, speakeri care au experiență în antreprenoriat sau în specializările lor, provocări distractive de business și nu numai, dar și distracție.

Înscrie-te gratuit aici, dar nu înainte de a citi mai multe detalii mai jos.

Evenimentul de 4 zile, cunoscut anterior ca Startup Your Life, devine Startup Elites și se dedică celor mai buni tineri, care vor să se dezvolte în lumea afacerilor, a startup-urilor și nu numai. Tabăra va fi o oportunitate de învățare, networking, dar și de relaxare la munte.

Pe scurt, Startup Elites este ca un team building pentru viitorul antreprenoriatului românesc. Evenimentul de 4 zile se va desfășura într-o atmosferă relaxată, la Hotel Carmen din Predeal, între 6 și 9 octombrie.

Cine poate să se înscrie? Dacă ai între 16 ani și 40 de ani, ai sau nu deja o afacere, dar vrei să te dezvolți și să crești, ești primit la Startup Elites.

Ce înveți la Startup Elites?

Tabăra de antreprenoriat cu vibe de festival Startup Elites, desfășurată între 6 și 9 octombrie 2022 la Hotel Carmen din Predeal, va fi organizată în workshop-uri pe teme esențiale pentru dezvoltarea unui business, lucru în echipă și dezvoltarea unei idei de business ce va fi prezentată în cadrul unui pitch final, dar va avea și provocări și challenge-uri create alături de partenerii Startup Elites.

Printre temele pe care le vei dezbate și aprofunda vor fi:


  • Product Market Fit - cum să găsești piața potrivită pentru afacerea ta

  • Growth și cum să dezvolți business-ul tău

  • Critical thinking

  • Design thinking

  • Team work, management și cum să construiești o echipă puternică

  • Research pentru afacerea și ideea ta

  • Strategii de dezvoltare

Citeste si:
Finanțarea start-up-urilor: cele mai bune opțiuni pentru afacerea...
Finanțarea start-up-urilor:...

La finalul fiecărei zile din Startup Elites invităm un campion sau o campioană din lumea de business din România pentru o discuție relaxată cu tinerii prezenți la Startup Elites, în care vom afla nu numai povești de business, dar și greșeli, metode și strategii, iar apoi toate aceste lucruri se pot dezbate relaxat, pe terasă, la un pahar de vin.

Cum te înscrii?

Îi aducem alături de noi la Startup Elites pe 30 tineri de viitor, cei care vor să schimbe lumea cu ideile, cu visurile și afacerile lor. Din acest motiv, odată cu transformarea Startup Your Life în Startup Elites, participarea la tabăra de antreprenoriat devine gratuită, dar doar pentru cei care ne conving pe noi și juriul de antreprenori din comunitatea start-up.ro că pot profita la maximum de experiența Startup Elites.

Citeste si:
Importanța educației antreprenoriale pentru succesul unei afaceri
Importanța educației...

Ce trebuie să faci? Intră în pagina de înregistrare disponibilă la acest link și înscrie-te de astăzi, 1 august, până pe 15 septembrie. Încearcă să ne convingi că vrei să vii la Startup Elites prin activitatea ta de până acum, prin ideile tale de business, prin motivația de a schimba lumea.

Vom selecta 30 de participanți care vor veni alături de noi la Startup Elites. Cazarea, mesele, workshop-urile și distracția sunt asigurate, tot ce trebuie să te asiguri tu e că vei veni cu motivația la maximum și că vei profita de cele 4 zile pentru a te dezvolta pe tine și viitoarea ta afacere.

Așteptăm oameni curioși, pregătiți să pună întrebări speakerilor cu experiență în domeniile lor, care vor să facă networking și să fie viitorul României. Să fie cu adevărat acei 1% care schimbă lumea.

Citeste si:
Sustenabilitatea se premiază. Încep înscrierile pentru cea de-a...
Sustenabilitatea se premiază....

De ce să vii la Startup Elites? Nu doar învățare

Nu am dorit niciodată ca Startup Elites să fie doar o experiență de învățare. Ai tot timpul anului la dispoziție.

Dar vrem să te conectăm cu cei mai buni antreprenori, să scriem despre tine, să te provocăm, să fii următoarea vedetă a ecosistemului din România.

În fiecare zi învățăm împreună, seara ne distrăm în jurul unor pahare de vin și de bere, spunem povești și ne pregătim pentru un weekend în care devenim mai buni.

Vino cu noi și hai să faci parte din prima cohortă a Startup Elites.

Startup Elites este un eveniment susținut de FAN Courier și vrea să fie partenerul viitorului antreprenoriatului din România.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.