Companiile, autoritățile și instituțiile care au derulat în ultimul an inițiative de sustenabilitate, au oportunitatea de a se înscrie în perioada 3 august- 1 octombrie  în competiția pentru  Gala Green Report – cele mai prestigioase premii de mediu acordate proiectelor implementate în România.  De la programele de eficiență energetică până la inovații de produse și inițiative de sustenabilitate socială, fiecare efort contează în protejarea mediului înconjurător.

“Deja la a treia ediție, competiția pentru premiul cel mai râvnit în protecția mediului, Gala Green Report, vine cu noutăți atât în ceea ce privește procedura simplificată de înscriere, care vine în ajutorul participanților, cât și în ceea ce privește categoriile la care pot participa reprezentanții mediului de afaceri și ai celui instituțional - adaptându-ne la realitățile economice și trendurile locale. Suntem încântați de continuarea parteneriatului cu membrii juriului, reprezentanți de marcă și specialiști internaționali în domenile lor de activitate, care asigură profesionalismul și transparență modului de jurizare, dând o reală greutate premiilor Galei Green Report.

Sperăm să vedem și la această ediție, un număr cât mai mare de proiecte înscrise în competiție. Credem că este esențial să recunoaștem și să premiem performanțele în domeniul sustenabilității din România pentru a încuraja și stimula și alte inițiative relevante atât pentru protejarea mediului cât și a oamenilor” a declarat Raluca Fiser – Green Report.

Tema celei de-a treia ediții a Galei Green Report celebrează lumea în care trăim printr-un joc între realitate și utopie, între iluzie și realitate. Orașul de Smarald este o călătorie între ceea ce avem și ceea ce ne dorim să realizăm, în care vom descoperi parteneri de drum valoroși, vom afla soluții prin care putem depăși obstacolele și vom căpăta încredere în forțele proprii.

Ca și în „Vrăjitorul din Oz”a lui Frank Baum, Gala Green Report își dorește să transmită forța adevărului șoptit de Glinda, vrăjitoarea cea bună: „Ai avut întotdeauna puterea, a trebuit doar să afli că o ai.”

Cu toții trebuie să ne asumăm rolul unui gardian permanent al implementării celor mai bune practici de mediu în cele mai diverse domenii, iar Gala oferă recunoaștere inițiativelor remarcabile de mediu implementate în România, pentru eforturile și angajamentul în protejarea naturii și a comunităților.
La competiție pot participa companii, organizații și instituții publice sau private cu sediul și operațiunile în România, iar proiectul, inițiativa sau abordarea trebuie să fie implementate în România. Cea de-a treia ediție invită înscrierea la 12 categorii:

Citeste si:
Înscrierile pentru Gala Green Report Ediția a 3-a 2023 continuă...
Înscrierile pentru Gala Green...

1. Excelență în finanțarea proiectelor de mediu
2. Excelență în eficientă energetică
3. Excelență în inovație de mediu
4. Excelență în administrația publică
5. Excelență în economia circulară
6. Excelență în campanii de mediu
7. Excelență în gestionarea consumului de apă
8. Excelență în transport sustenabil
9. Excelență în Agri-Food
10. Excelență în dezvoltarea de aplicații mobile
11. Excelență în proiecte de conservare a patrimoniului naturală
12. Excelență în educație de mediu

Ceremonia de premiere va avea loc pe data de 18 ianuarie 2024 și va reuni lideri de afaceri, experți de mediu, ambasadori, reprezentanți ai guvernului și alți stakeholderi importanți din industrie.

Companiile interesate să participe la Gala Green Report sunt invitate să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul nostru https://gala.green-report.ro/ până la data limită de 1 octombrie 2023. Evaluarea și selecția companiilor finaliste vor fi realizate de către un juriu experimentat și imparțial, format din specialiști recunoscuți în domeniul auditului, mediului și sustenabilității.

Citeste si:
Începe un nou sezon de Green Report Podcast!
Începe un nou sezon de Green...

Green Report susține inițiativele care contribuie la construirea unui viitor mai verde și mai sustenabil, iar Gala Green Report este o oportunitate unică pentru companii de a-și prezenta angajamentul și rezultatele obținute în acest domeniu vital.

Despre Green Report:

De 17 ani o publicație de mediu, Green Report a organizat aproape 50 conferințe pe probleme de mediu aflate pe agenda publica și este într-o căutare permanentă de soluții alături de cei mai relevanți oameni care pot face o diferența lucrând împreună: autorități, manageri, antreprenori, ONG-uri, experți.
Audiența Green Report include comisari europeni, autorități centrale și locale, reprezentanți la cel mai înalt nivel din mediul de afaceri, experți în mediu, asociații patronale, top ONG-uri de profil și mediul academic.

Citeste si:
X-MAS Gala, cea mai mare petrecere corporate de Crăciun, are loc în...
X-MAS Gala, cea mai mare...

Parteneri: British Romanian Chamber of Commerce, Coalitia pentru Economie Circulara, Confederatia Patronala Concordia, Foreign Investors Council
Parteneri media: RFI Romania, www.radio-econatura.ro , www.wall-street.ro , www.retail.ro , www.start-up.ro , www.9am.ro , www.revista-piata.ro , www.revistabiz.ro , www.spotmedia.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2023 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.