Mihai Constantinescu a murit, marti seara, la varsta de 73 de ani, la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde era internat din luna mai.

Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogdan Oprita, a declarat ca decesul a fost constatat la ora 19,00. "In jurul orei 19,00 s-a constatat decesul", a spus medicul, potrivit Agerpres.

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost internat pe 13 mai la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce suferise un stop cardiorespirator si a fost resuscitat.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta pe 14 mai ca prognosticul in cazul artistului era unul rezervat. "Artistul, din pacate, se afla in stare foarte grava la Terapie Intensiva, la Spitalul de Urgenta Floreasca. El a fost internat ieri dimineata, a venit in UPU in stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se afla la Terapie Intensiva", preciza la acea data ministrul.

Mihai Constantinescu a murit la 73 de ani

Interpretul si compozitorul Mihai Constantinescu s-a nascut la Bucuresti, la 4 ianuarie 1946. A absolvit Institutul de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti (1973).

A facut parte din corul de copii al Radiodifuziunii si a studiat muzica la Scoala Populara de Arta (1972), la clasa Floricai Orascu. A aparut in spectacole de revista la Casa Studentilor ''Grigore Preoteasa'' din Bucuresti si a facut parte din formatiile Mondial si Dixie '74.

Mihai Constantinescu a mai cantat cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin, in care Magdin canta la trompeta, Marcel Dragomir la saxofon, Marius Teicu la pian.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.