Transformarea te așteaptă cu o colecție captivantă de nuanțe și parfumuri magice din noua Ediție Artistry Studio Shanghai. Artistry Studio a zguduit NYC, Paris, Bangkok și Tokyo, iar acum a venit timpul să facem loc magiei din Shanghai!

În cel mai mare oraș din China, trecutul și viitorul sunt țesute împreună pentru a crea o frumusețe mistică care este cu adevărat unică în Shanghai. Este locul în care brandurile faimoase de modă se întâlnesc cu produse tradiționale, din piețele din lumea veche. Este locul unde gastronomia este inovatoare, iar tradiționalele ceremonii de ceai sunt încă respectate. Lasă-te inspirat de spiritul yin-yang din noua colecție Artistry Studio™ cu nuanțe îndrăznețe, texturi mătăsoase și parfumuri atrăgătoare și bucură-te de un rezultat uimitor.

Colecția de produse Artistry Studio Shanghai Edition

Faceți loc magiei Shanghaiului cu cea de-a cincea ediție a produselor de înfrumusețare Artistry Studio™ inspirate de roșul vibrant al orașului, modă și mătăsuri opulente. Pregătește-te de transformare cu paletele îndrăznețe pentru ochi și obraz, primer-ele cu texturi mătăsoase, culori atrăgătoare, parfumuri cu note fructate și florale și creme de mâini. Aventura te așteptă în Shanghai!

Soft and Silky Eye & Cheek Pop Trio. Nuanțe pentru ochi și obraz cu textură pufoasă, aerată care devine din cremoasă pudrată. Oferă acoperire naturală, în straturi. Îți permite să obții o culoare rezistentă, care nu se transferă, nu se estompează și nu se șterge. Fiecare trio vine cu două nuanțe de ochi și una de obraz. Paleta Shanghai este disponibilă în nuanțe precum Peach, Starlight sau Nude.

Light Up Silky Matte Lip Color. Ești gata pentru roșu? Pregătește-te de o apariție WOW cu una din cele patru nuanțe de roșu ale rujului lichid, care îți vor flata tonul unic al pielii. Textura proaspătă și lichidă alunecă pe buze ca un luciu și oferă o acoperire intensă care se usucă într-un finisaj modern, mat. De lungă durată și rezistente la transfer, acestea sunt disponibile în patru nuanțe: Cherry Red, Rose Red, Berry Red, Spice Red.

Citeste si:
Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România...
Patronatul Producătorilor...

2 în 1 Perfecting Matte Primer. Secretul tenului mat: perfecțiune și protecție. Acest primer ingenios creează o peliculă netedă, mată, pentru orice tip de machiaj. Particulele mătăsoase țin sub control sebumul și diminuează porii. Toată lumea va aprecia ingredientele sale anti-poluare îmbogățite cu extract de rodie Nutrilite™, care ajută la neutralizarea factorilor de stres urbani precum poluarea.

2 în 1 Perfecting Glow Primer. Secretul tenului strălucitor: strălucire plus protecție. Acest primer ușor strălucitor, luminează și dă pielii o strălucire vibrantă. Textura mătăsoasă creează o panză netedă, strălucitoare, uniformă, ideală pentru fondul de ten lichid. Toată lumea va aprecia ingredientele sale anti-poluare îmbogățite cu extract de rodie Nutrilite™, care ajută la neutralizarea factorilor de stres urbani precum poluarea.

Citeste si:
Viena, Paris și Shanghai reduc iluminarea pe timp de noapte
Viena, Paris și Shanghai...

Liquid Pen Pop Eyeliner. Obține o privire patrunzaroare cu ajutorul Eyeliner-ului Liquid Pen Pop. Eyeliner-ul are o textură lichidă, mătăsoasă, care se usucă rapid și capătă un finisaj mat uimitor. Definiți linia cu vârful - sau creați un aspect de impact folosind laturile mai groase ale stiloului. Trasați de fiecare dată o linie perfectă, în oricare dintre cele trei variante: Silk Sapphire, Slate, and Noir.

Eau de Toilette Rollerballs. Retrăiește emoția din grădinile de ceai liniștite din Shanghai cu aceste sticluțe cu parfum ultra-portabile. Mirosurile ușoare și răcoritoare sunt fructate, florale, distractive și ușor de purtat. Acestea sunt disponibile în trei variante: Lotus Blossom & Violet, Nectar Blossom & Pomelo, Plum Blossom & Vanilla Musk.

Soft as Silk Hand Cream Trio. Mâini fericite într-o clipă cu ajutorul cremei cu absorbție rapidă și textură mătăsoasă. Pielea ta va adora hidratarea de pe tot parcursul zilei, oferită de balsamurile bogate și hrănitoare, ce oferă un plus de protecție antioxidantă cu ajutorul extractului de rodie Nutrilite™. Colecția include Lotus Blossom, Pomelo și Vanilla.

Citeste si:
VIDEO Rafila: „Situaţia COVID din China nu are legătură cu situaţia...
VIDEO Rafila, despre situația...

Ambalajul colecției Artistry Studio™ Shanghai Edition este realizat de artista Cui Meng. Desenele ei reprezintă tinere chinezoaice contemporane, ce sunt prezentate în diverse ipostaze pe ambalajele colecției. „Sunt mândră de parteneriatul cu Artistry Studio și ador modul în care aceste colecții celebrează frumusețea și tinerețea printr-o conexiune cu arta din diferite orașe și culturi.”

Ediția limitată Artistry Studio™ Shanghai este disponibilă până la epuizarea stocurilor. Produsele Artistry Studio™ sunt vândute exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway. Vă invităm să vizitați www.amway.ro pentru mai multe informații sau pentru a contacta un distribuitor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Octombrie 2020 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.