Auto 12 Aprilie 2017 12:47
BMW i3 si i8 ofera transport fara emisii. Renumitul compozitor Hans Zimmer semneaza coloana sonora pentru campania social media BMW "Road to Coachella".

BMW i va debuta ca partener exclusiv pentru transport la Coachella Valley Music & Art Festival in 2017, oferind serviciu VIP shuttle pe parcursul week-endurilor 14-16 si 21-23 aprilie. BMW i, sub-brandul orientat catre tehnologii avansate si dezvoltare durabila, va oferi automobile electrice BMW i3 si automobile hybrid plug-in BMW X5 40e iPerformance pentru transport la si in jurul locatiei festivalului.

O caracteristica remarcabila a flotei BMW i3 de la Coachella este designul unic care a fost creat pentru aceasta ocazie, reflectand caracterul creativ si neconventional al evenimentului. Automobilele sport hybrid plug-in BMW i8 cu design Coachella se vor regasi pe soseaua dintre Los Angeles si Palm Springs, la bordul lor aflandu-se o serie de celebritati si influenceri din cadrul festivalului

Coachella este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume si ofera platforma ideala pentru marca BMW i: "Bogatia de idei adusa de artisti si orientarea festivalului pe sustenabilitate creeaza o atmosfera unica; Coachella este locul unde multe tendinte, idei si miscari au luat nastere", declara Hildegard Wortmann, vicepresedinte executiv al marcii BMW. "De asemenea, BMW i este un vector al inovatiilor de pionierat si al bucuriei mobilitatii sustenabile. Sub-brandul este pozitionat ca unul open-minded, creativ si de inspiratie - iar Coachella ofera o platforma exceptionala pentru acest scop, unificand creativitatea, pasiunea si conectivitatea. Asteptam cu nerabdare acest parteneriat inspirational."

"Road to Coachella" O campanie social media intitulata "Road to Coachella" a marcat inceputul parteneriatului pe14 martie. Campania ofera amatorilor de festival sansa de a intra intr-o tragere la sorti la care sa castige acces la festival prin documentarea pregatirii lor pentru festival si propria lor calatorie in Coachella Valley prin intermediul social media cu ajutorul hashtagului #RoadToCoachella.

Renumitul compozitor si producator muzical Hans Zimmer ("Inception", "Pearl Harbor", "The Dark Knight" si "The Lion King") a oferit coloana sonora pentru un video ce promoveaza "Road to Coachella".

Filmul, care include un testimonial din partea lui Hans Zimmer, il puteti vedea mai jos:

Piesa cu o durata de trei minute, care a prezinta automobilul sport hybrid plug-in BMW i8, in timp ce ofera o imagine asupra pregatirilor sale, el si orchestra lui urmand a avea prima aparitie din cariera la Coachella. In video mai apr si alti performeri Coachella printre care Marshmello, Galantis, Ryan Rabin of Grouplove, Warpaint si Broods.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Mai mult, BMW i va invita participantii la festival sa viziteze inovatorul lounge al marcii BMW i din Zona VIP, unde pot experimenta indeaproape aspectul BMW i si designul Coachella unic, dezvoltat in colaborare cu Garage Italia Customs, arata constructorul auto bavarez intr-un comunicat remis 9AM.ro.

Despre BMW i BMW i se bazeaza pe un concept vast menit sa aduca o mobilitate sustenabila si orientata spre viitor. Este alimentat de automobile electrice si servicii de mobilitate vizionare, design inspirational si o noua intelegere a conceptului premium care este definit in termeni de durabilitate si care incanta prin automobile inovatoare noi. Designul modelului electric BMW i3 pentru utilizare urbana este central in jurul sustenabilitatii, in timp ce BMW i8 ne introduce in universul automobilului sport al viitorului.

Citeste si:
Audi, BMW și Mercedes, amendate în Coreea de Sud pentru manipularea...
Audi, BMW și Mercedes,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.