Mai impunator, noul Renault Espace se vrea un fel de rege al monovolumelor. Chiar daca nici unul dintre motoare nu are mai mult de 1,6 litri.
Renault sustine ca a reinventat noua generatie Espace. De fapt, francezii spun ca noul Renault Espace nici nu a mai fost conceput ca un monovolum, ci ca un crossover. Si se vede cu ochiul liber in poze. Masina are o lungime de 4,85 metri, a pierdut 250 kg, este mai scunda decat vechiul Espace, dar cu garda la sol mai mare. De aici si prezenta deosebita, ceva intre monovolum si SUV, exact un crossover.

Designul este unul impunator, cu o parte frontala masiva si incruntata, toate elementele fiind pozitionate la inaltime, linia ascendenta fiind caracteristica si lateralelor. Noul Renault Espace este varful gamei Renault la acest moment, un aspect mai mult decat evident la interior. Linii futuriste, tablou de bord... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.