Auto 29 Mai 2013 01:20
 Porsche 918 Spyder, un hibrid cu tehnologie de curse, afiseaza performante incredibile, la un consum oficial de doar 3,3 litri/100 km.
Porsche a tot vorbit despre noul 918 Spyder in decursul ultimilor ani. Au dezvoltat masina in timp ce au mai furnizat cateva informatii pe parcurs, dar chiar si asa, acum, cand stim tot, noul Porsche 918 Spyder pare sa ofere mai mult decat mi-am imaginat.

De ce spun asta? Pentru ca, dupa tot tam-tam-ul cu cei doi mari si exclusivisti bolizi prezentati in acest an, LaFerrari si McLaren P1, vine Porsche cu un model mai greu si mai putin puternic, dar care se poate tine lejer dupa ei un anumit timp, in vreme ce ii bate la consum. Ideea e aceeasi, hibrid cu motor (aproape) de curse, dar Porsche 918 Spyder este orientat mai mult catre economie si nu tine sa bata... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.