Auto 8 Martie 2013 01:20
 Noul LaFerrari este vedeta Salonului Auto de la Geneva. Si va detine suprematia tehnologica multi ani. Si este peste noul McLaren P1.

Il stiti, il asteptam toti. Surpriza totala, se numeste LaFerrari. In engleza, asta ar fi The Ferrari, in romana Ferrari-UL. Adica masina suprema, sublima, care reprezinta tot ce poate da Ferrari la acest moment in materie de performanta.

Numele LaFerrari denota si o usoara aroganta din partea constructorului italian. Ceva gen “masina asta arata cine suntem, de fapt, si ar fi bine sa ne credeti pe cuvant“. Imi place, au toate motivele sa fie mandri de ceea ce au facut, la cum suna fisa tehnica a noului LaFerrari, as zice ca discutam despre cea mai avansata masina de strada, din punct de vedere tehnologic.

LaFerrari arata incredibil de bine si impune respect. E intradevar altceva fata de tot ce a facut Ferrari pana acum, chiar daca ne gandim la modele experimentale, doar de circuit, cum este... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.