Am condus noul Renault Captur si cred ca francezii au nimerit o nisa cu potential in urmatorii ani. Un SUV citadin care arata bine si poate fi adaptat oricui.
Renault a fost printre primii care s-a aruncat in noul segment la moda acum, cel al SUV-urilor urbane, construite pe platforma de clasa mica. Nu de alta, dar au vazut de acum cativa ani, chiar in “curtea” partenerului Nissan, cam ce poate face un SUV mic, de lifestyle, chiar si cu un design dus la extrem. Acum, Captur este o prezenta aparte in segment si a venit ca o completare fireasca pentru noul Renault Clio.

Masina este la acest moment cel mai lifestyle Renault si are sanse sa se impuna pentru ca arata foarte bine si pastreaza o gama de preturi foarte atractiva, ca sa nu mai spun ca mizeaza mult de sistemul... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.