Volkswagen ne arata ca o masina construita pentru economie extrema poate deveni foarte usor una de performanta. In asa fel incat nu se mai precizeaza consumul.
VW XL Sport concept vine la un an si jumatate distanta de prezentarea celei mai economice masini de serie din lume, VW XL1. Dealtfel, aceasta a fost si ideea constructorului german, aducerea in atentie a lui XL1 prin interpretarea sa la polul opus prin noul VW XL Sport concept.

Ati inteles deja ideea. VW XL Sport este un derivat al lui XL1, dar axat pe sportivitate. Caroseria a fost modifcata si are acum alura unui coupe (parca seamana cu un mic Nissan GT-R pe laterale), iar rotile spate nu mai sunt acoperite. Se pastreaza insa imaginea generala, ideea farurilor si stopurile sub forma unei linii LED.
Cu lungimea unui coupe de clasa compacta, foarte jos, cu jante de 18 inch si cu intotdeauna impresionantele portiere butterfly, VW XL Sport arata foarte bine. Este la fel de scump de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.