Auto 21 Mai 2013 01:20
 Lamborghini a creat un unicat atat de extrem, incat te intrebi ce-au vrut sa arate prin el. Se numeste Egoista si aniverseaza 50 de ani de Lamborghini.
Lamborghini sarbatoreste in 2013 cei 50 de ani de existenta a marcii si italienii au o mare varietate de evenimente pe parcursul urmatoarelor luni. Insa, cu ocazia acestei aniversari, Lamborghini a prezentat si un concept, unul aparte, cel mai impresionant din istoria marcii.

Lamborghini Egoista concept este, asa cum sugereaza si numele, un model dedicat unei singure persoane, care sa-si exprime individualitatea prin intermediul masinii. Egoista are un sigur loc si arata ca si cum a fost desenat pentru seria Batman. Este creatia unei echipe conduse de Walter de Silva si va ramane clar in istoria constructorului italian, pentru ca nu stiu cand vor mai face ceva atat de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.