În 2024, germanii de la Audi revin la Dakar pentru a încerca să scrie istorie cu prototipul electric RS Q e-tron. Acum mult îmbunătățit. Oare se va dovedi că a treia oară este cu noroc sau, ca de obicei, deșertul va avea ultimul cuvânt?

2024 este anul în care legendarul Raliu Dakar, cea mai solicitantă probă de rally raid din lume, se întoarce pentru a 5-a oară în Arabia Saudită.

Pe parcursul celor 14 zile de concurs, piloții vor avea de acoperit 13 probe, inclusiv un prolog, și aproximativ 5.000 de kilometri prin deșertul neiertător. În 2024, linia de start este în orașul AlUla, iar linia de sosire se va afla în Yanbu. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2024 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.