Volkswagen Golf GTI, celebrul hot-hatch al constructorului german, va avea și o versiune electrică începând din 2026. Informația a fost confirmată de către Andreas Mindt, șeful de design al mărcii.

Este oficial. După o lungă perioadă de zvonuri și speculații, Volkswagen Golf GTI va avea și o versiune electrică. Această versiune a celui mai faimos și de succes hot-hatch din lume va fi lansată în 2026. Informația a fost confirmată chiar de către Andreas Mindt, designer-ul șef al mărcii de la Wolfsburg.

Mindt a confirmat această informație printr-o postare pe pagina lui de Instagram, care include o schiță cu prima generație Golf GTI din anii '70, alături de o altă schiță cu conceptul ID. GTI, prezentat în septembrie. Conceptul se bazează pe ID.2all, însă, cel mai probabil, versiunea electrică de serie care va purta numele GTI va fi bazat pe viitorul Golf facelift. Acesta din urmă va fi lansat anul viitor.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2023 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.