Potrivit noilor date furnizate de Data Force, Dacia Sandero a fost cea mai bine vândută mașină în Europa, în luna noiembrie. Modelul românesc este în luptă strânsă cu Tesla Model Y pentru cea mai bine vândută mașină a anului pe Bătrânul Continent.

Dacia Sandero a fost cea mai bine vândută mașină în Europa, în luna noiembrie. Modelul subcompact al mărcii de la Mioveni a fost vândut în 19.760 de exemplare pe întreg continentul, ceea ce înseamnă o creștere de 9.5% față de noiembrie 2022. Imediat în spatele lui Sandero se află Tesla Model Y, care a revenit în topul celor mai bine vândute mașini după un octombrie dificil.

Modelul electric al mărcii americane s-a vândut în circa 17.500 de exemplare. Podiumul pentru luna noiembrie este completat de Tesla Model 3, cu 16.300 de mașini vândute pe Bătrânul Continent.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2023 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.