Nasser Al-Attiyah va fi pilot Dacia în Raliul Dakar și în Campionatul Mondial de Rally-Raid începând din 2025. Pilotul qatarez, de 5 ori câștigător al Raliului Dakar, îi va avea coechipieri pe Sebastien Loeb și Cristina Gutierrez.

Dacia va concura oficial în Raliul Dakar și în Campionatul Mondial de Rally-Raid începând cu sezonul 2025. Mai devreme în acest an, Sebastien Loeb și Cristina Gutierrez au fost confirmați ca piloți oficiali ai mărcii românești, urmând ca al treilea pilot să fie anunțat mai târziu.

Iată că a venit timpul să facem cunoștință și cu cel de-al treilea pilot al echipei. Acesta este nimeni altul decât Nasser Al-Attiyah, care a câștigat Raliul Dakar de 5 ori (2011, 2015, 2019, 2022 și 2023), mai întâi cu Volkswagen, apoi cu Mini și cu Toyota. Pilotul qatarez în vârstă de 52 de ani este, de asemenea, și dublu campion al noii serii W2RC (Campionatul Mondial de Rally-Raid). Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Decembrie 2023 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.