Abia dacă îmi pot controla respirația. Palmele îmi sunt leoarcă, iar transpirația începe să șiroiască pe față, ochi și peste tot pe unde își poate croi drum. Simt cum mii de ace se înfig în ochii mei și privirea mi-e încețoșată. Instinctiv, îmi mișc talpa dreaptă, iar un răget de V8 mă aduce la viață.

Totul reintră în focus, îmi pot vedea clar mâinile ascunse în mănuși ignifuge, trasa ideală în fața mea și caroseria uriașă din jurul meu. Sunt la bordul lui Lamborghini Urus, pe faimosul Spa și sunt pe cale să depășesc un alt Urus, condus de rivalul meu de moarte. Dar parcă ceva nu merge cum trebuie. Se aude o bătaie ritmică din dreapta. „Poc, Poc, Poc!” Ce o fi?

Întorc capul spre dreapta și aud ”Vă pot ajuta cu ceva?”. Ah, la naiba, iar am avut un vis diurn în parcarea celor de la Lamborghini. Nu e cea mai mare problemă, însă, pentru că, spre deosebire de alte ocazii, de data aceasta voi pleca cu un Urus Performante și chiar voi avea la dispoziție câteva ore bune pentru a vedea ce-i poate pielea. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2023 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.