Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre a treia generație Panamera. Modelul a primit un interior mai digitalizat ca oricând și va fi disponibilă, inclusiv, în 4 versiuni electrificate (E-Hybrid).

După o campanie destul de lungă de promovare, a venit momentul să facem cunoștință cu noua generație Porsche Panamera, a treia de la debutula acestui model. Deși ai fi tentat să spui că este, de fapt, un facelift major, toate panourile de caroserie sunt complet noi.

Din punct de vedere al dimensiunilor, Porsche Panamera a rămas în mare parte la fel. Doar lungimea a crescut cu 3 milimetri, la 5.052 milimetri. Lățimea are tot 1.938 milimetri, iar înălțimea măsoară 1.422 milimetri. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2023 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.