Cupra a avut un parcurs interesant în industria auto. Brand-ul spaniol a evoluat de la o versiune sportivă a modelelor Seat la o companie de performanță de sine stătătoare. Trecerea a avut loc la începutul anului 2018.

Inițial, brand-ul Cupra a avut un portofoliu format din modele existente deja în gama Seat, cum ar fi Leon sau Ateca. Ulterior, Cupra a lansat primul său model propriu, fără corespondent în portofoliul Seat. Este vorba despre Formentor.

Au urmat apoi și alte modele, inclusiv unul 100% electric, cunoscut de publicul larg ca și Cupra Born, care nu era altceva decât un Volkswagen ID.3 cu ceva mai multă grijă la design și materiale. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2023 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.