Hyundai a dezvăluit oficial noul Tucson facelift pentru piața europeană. Noul model aduce noutăți vizuale la exterior, iar habitaclul primește acum mai multe butoane fizice față de versiunea precedentă.

A patra generație Hyundai Tucson tocmai a primit un facelift. Noua actualizare constă într-un exterior ușor revizuit și un interior care include acum mai multe butoane fizice față de modelul anterior. Noul Hyundai Tucson facelift va debuta pe piața europeană la începutul lui 2024.

La exterior, noul Tucson facelift primește o grilă redesenată, jante cu un design nou, dar și praguri laterale mai late. Însă, cele mai mari schimbări se află în habitaclu, acolo unde bordul este complet redesenat față de modelul de până acum. Astfel, avem aici două ecrane de 12.3 inch pentru sistemul multimedia și pentru instrumentarul digital, care sunt acum unite. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2023 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.