După o lungă așteptare, Volvo a prezentat oficial noul EM90, primul monovolum din istoria mărcii suedeze. Potrivit ciclului CLTC, din China, acesta poate parcurge până la 738 de kilometri cu o singură încărcare.

SUV-urile sunt la putere în Europa și America de Nord, tocmai de aceea numărul monovolumelor a scăzut drastic în ultimii ani. În Asia, însă, clienții sunt mult mai interesați de monovolume, în special în țări ca și China.

Tocmai pentru această piață, Volvo lansează acum primul monovolum din istoria companiei. Numele său este EM90 și este pur electric. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2023 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.