Noua generație Ford Transit Courier, care a intrat recent în producție la uzina de la Craiova, a obținut medalia de platină în categoria utilitarelor la testele EuroNCAP. Modelul produs în țara noastră este primul vehicul din lume care primește această distincție.

Începând din acest an, EuroNCAP a introdus noi standarde și teste de siguranță pentru vehiculele utilitare. Pe lângă testele de siguranță obișnuite, unde sunt acordate stele, noile teste pentru aceste vehicule vizează în special sistemele de asistență ale acestora. În funcție de performanțele din teste, sunt acordate următoarele distincții: nerecomandat, bronz, argint, aur și platină.

Recent, EuroNCAP a testat noul Ford Transit Courier, un model produs în România, la uzina Ford Otosan de la Craiova. În urma testelor de siguranță, noul model fabricat în țara noastră a obținut medalia de platină, fiind prima utilitară din lume care primește această distincție. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2023 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.