Noua Honda e:Ny1 este disponibilă oficial în România. Crossover-ul electric al niponilor are un preț de pornire de 51.500 de euro în țara noastră.

Noua Honda e:Ny1 a ajuns oficial în România. Pe piața noastră, crossover-ul electric al mărcii japoneze este disponibil doar cu o singură motorizare și cu un singur nivel de echipare. Mai exact, propulsorul electric al noului crossover nipon livrează 204 cai putere și un cuplu de 310 Nm. Acesta este alimentat de o baterie de 68.8 kWh, ceea ce înseamnă o autonomie de 412 kilometri în regim WLTP. Cu acest propulsor, Honda e:Ny1 atinge 100 de km/h în 7.6 secunde și o viteză maximă de 160 de km/h.

Unica echipare, botezată Advance, aduce numeroase dotări, cum ar fi: faruri și stopuri LED, plafon panoramic, lumină ambientală în habitaclu, tapițerie din piele sintetică, scaune față încălzite și sistemul Honda Parking Pilot, printre altele. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2023 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.