Noua generație Skoda Superb tocmai a fost prezentată la Praga, iar noi am fost invitați la premiera mondială. Ți-am pregătit 5 lucruri esențiale despre nava amiral a producătorului din Mlada Boleslav.

Povestea Skoda Superb începe în anii '30, mai exact în 1934, odată cu lansarea modelului 640 Superb. Avea o lungime de 5.5 metri, putea găzdui până la 7 pasageri și venea cu o mulțime de inovații pentru acea vreme. De pildă, șasiul integra o suspensie independentă, iar sistemul electric era de 12V.

Skoda SUPERB: DE LA ORIGINI PÂNĂ ÎN PREZENT

Până în 1949, timp în care Skoda a lansat și 12 exemplare Superb 4000 (cu motor cu 8 cilindri), constructorul din Mlada Boleslav a produs 2.500 de unități. Apoi a urmat o lungă perioadă de pauză pentru nava amiral de la Skoda.Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2023 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.