Dacă e ceva ce au înțeles foarte bine producătorii auto de ceva timp încoace, mai ales în Europa, este că nu te poți tocmi cu legile Uniunii Europene atunci când vine vorba de emisii.

Standardele din ce în ce mai stricte au forțat producătorii să caute tot felul de soluții mai mult sau mai puțin pe placul clienților. Printre ele vei regăsi motorizările mild-hybrid (inclusiv pe motoare de 4 litri, de parcă au vreun impact major real asupra emisiilor în regim real) sau motorizările de tip plug-in hybrid.

Acestea din urmă au trecut prin tot felul de suișuri și coborâșuri. Inițial oamenii au fost reticenți cu privire la utilitatea lor. Pe bună dreptate. Primele modele aveau autonomii de 20-30 de kilometri, care abia îți ajungeau pentru rutina zilnică. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2023 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.