Atunci când am testat noua generație Honda CR-V hibrid, alături de noul și complicatul său sistem de propulsie hibrid, am crezut că le-am văzut pe toate.

Greșit! Japonezii ascund mereu un as în mânecă, gata să te surprindă cu ideile lor și cu un apel la tradiție. Mazda este unul dintre constructorii conservatori din segment, mizând în continuare pe motoare clasice, dar cu o eficiență bună.

Totuși, când vine vorba de propulsie alternativă, Mazda nu se putea baza decât pe MX-30, micul său SUV electric. Până azi. Pentru că, de acum înainte, gama se diversifică. Mazda MX-30 oferă și o versiune plug-in hybrid, care ascunde sub capotă o adevărată pasăre Phoenix. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Octombrie 2023 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.