Hyundai a lansat modelul Kona în 2017, iar la acea vreme a fost un adevărat pionier al electrificării segmentului B, datorită versiunii sale cu zero emisii, la care nu se aștepta nimeni. Trei ani mai târziu, Kona primea un facelift, menită să mențină viu interesul pentru unul dintre cele mai populare SUV-uri din segment.

Marea schimbare a venit, însă, în 2022. Mai exact, la finalul anului, atunci când constructorul asiatic a dezvăluit lumii întregi a doua generație Kona.

Vorbim despre un SUV complet nou, cu un design futurist și dimensiuni mai mari. În tot acest timp, Hyundai Kona a rămas un SUV care oferă o gamă diversificată de motorizări. Clienții pot alege dintre unități pe benzină, o versiune pur electrică și, nu în ultimul rând, o versiune hibrid fără încărcare la priză. De toate pentru toți, cum ar spune românul. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2023 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.