Automarket a călătorit la Berlin pentru a face cunoștință cu noua generație Skoda Kodiaq. Ți-am pregătit 5 lucruri esențiale despre cel mai mare SUV din portofoliul cehilor și, așa cum te-am obișnuit, un video în care poți să îl admiri din toate unghiurile.

Văzând succesul de care se bucură Yeti, Skoda a hotărât, în 2016, să mai adauge un SUV în portofoliul de modele. Unul de dimensiuni mai mari, de această dată, pe care l-a denumit Kodiaq.

Skoda Kodiaq a mizat încă de la început pe un interior spațios, o gamă eficientă de motorizări și tehnologie de ultimă generație, așa că a devenit imediat un hit. În ultimii 7 ani, Kodiaq a câștigat nu mai puțin de 40 de premii la nivel global, fiind desemnat "Mașina Anului" în țări ca Cehia, Polonia și Bulgaria. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2023 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.