Spotawheel își înființează propriul volant în sectorul auto, fiind pionierat în introducerea abonamentelor auto pe piața de mașini second hand din Europa Centrală, o inițiativă inedită de acest fel. Abordând limitările abonamentelor tradiționale de mașini noi, cum ar fi selecția limitată și costurile lunare mai mari, Spotawheel introduce „Spotawheel Go”.

Inovație abonamente auto pentru mașini rulate

Prin dezvoltarea unui proces de achiziții extrem de sofisticat, capabil să asigure până la 30.000 de mașini rulate de calitate anual, Spotawheel oferă abonamente auto la un preț semnificativ mai mic. Cu o gamă largă de vehicule, prețuri competitive și flexibilitatea de a rezilia abonamentele, de a ajusta plățile lunare sau de a schimba mașina după cum este necesar, Spotawheel Go devine serviciul de abonament cu cea mai rapidă creștere din regiunea ECE, Europa Centrală și de Est. Mii de mașini sunt deja pe drumuri, cererea fiind așteptată să crească în lunile următoare.

Charis Arvantis, CEO Spotawheel, a declarat: „Spotawheel GO este un serviciu care a fost creat practic de clienții noștri înșiși. Ne conduc mașinile de ani de zile, le iubesc cu adevărat, așa că ne-au revenit firesc cu sugestii despre cum să ne îmbunătățim serviciile, cum putem fi și mai aproape de nevoile clienților noștri. Flexibilitatea a continuat să apară ca termen, experiența Netflix, și exact asta am proiectat cu GO. Un produs grozav, conceput de clienții noștri, pentru clienții noștri, o premieră globală. Suntem recunoscători și foarte încântați pentru ceea ce urmează în viitor!”

Modelul de afaceri Spotawheel prosperă în mijlocul dinamicii inflaționiste, deoarece compania se poziționează ca lider de preț în sectorul auto. Capabilitățile sale paneuropene de aprovizionare și tehnologia avansată de inspecție permit companiei să ofere mașini second hand la prețuri accesibile, de înaltă calitate, exact atunci când consumatorii au cea mai mare nevoie de ele. Spotawheel elimină compromisul tradițional dintre calitate și preț, dând putere consumatorilor să aleagă între un abonament flexibil de mașină sau să dețină mașina în calitate de proprietari.

Foto: spotawheel.ro

Spotawheel își extinde acoperirea pe piața B2B, oferind soluții de produse inovatoare pentru a aborda două provocări critice de afaceri. „Spot a Fleet” este adaptat întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) care doresc să-și reducă costurile operaționale de mobilitate fără a se baza pe soluții corporative tradiționale. În plus, „Spot a Benefit” permite companiilor să includă o mașină uzată de calitate ca parte a pachetelor lor de compensare a angajaților, un beneficiu rezervat de obicei angajaților cu plăți mai mari. Vehiculele accesibile Spotawheel permit companiilor să extindă acest avantaj valoros la o parte mai mare a forței de muncă, ceea ce duce la economii de costuri pentru companii și o utilitate sporită pentru angajați.

Citeste si:
Piata auto din Romania in luna iulie: cota motoarelor diesel a...
Piata auto din Romania in...

Anna Kreml, un manager de investiții de la Rockaway Ventures, o firmă de capital de risc care a investit în Spotawheel anul trecut, a adăugat: „Modelul de abonament a cunoscut o creștere explozivă, exemplificată de companii precum Netflix și Salesforce. Această tendință se extinde la articolele de mare valoare precum mașinile, în special în Europa, cea mai mare piață de venituri. Spotawheel este un pionier în abonamentele de mașini second hand, oferind o alternativă flexibilă și rentabilă pentru IMM-uri între partajarea pe termen scurt și leasingul tradițional, valorificând în același timp activitatea de bază de comercializare a mașinilor uzate.”

Despre Spotawheel

Spotawheel, înființată în Atena de Charis Arvanitis, Christos Zis și Kiriakos Agadakos, este un jucător dinamic în industria auto europeană și unul dintre startup-urile grecești cu cea mai rapidă creștere. A luat naștere dintr-un efort colaborativ în 2016 de a crea o experiență fără probleme pentru cumpărătorii de mașini second hand prin intermediul unei platforme distinctive care facilitează găsirea mașinii potrivite la un preț corect. Folosind analize predictive, Spotawheel se concentrează asupra mașinilor rulate de încredere, prezentându-le cumpărătorilor împreună cu o garanție de până la cinci ani. Platforma companiei este concepută pentru a simplifica procesului de achiziție de mașini, oferind clienților un sentiment de siguranță.

Citeste si:
Vesti proaste de pe cea mai mare piata auto din lume: vanzarile de...
Vesti proaste de pe cea mai...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2023 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.