La câteva luni de la debutul pe piața europeană, noul Ford Bronco a ajuns în România, iar noi l-am testat, în premieră, acolo unde modelul american se simte ca peștele în apă. Adică în off-road. În cadrul evenimentului, am condus, tot pe teren accidentat, și modelul Ranger în versiunea Platinum.

Nici bine nu ne-am dezmeticit după deplasarea de la Le Mans, unde Nissan ne-a invitat să pășim în culisele Formulei E, că cei de la Ford ne-au lansat o provocare greu de refuzat: două zile de aventuri în off-road, alături de noul Bronco și Ranger Platinum.

Traseul ne-a purtat prin locuri de-o frumusețe aparte, care ne-au reamintit că avem o țară care merită vizitată. Vârful Pleșuva, vizibil de pe DN1, vârful Șantilia Mare și Curmătura Fiarelor sunt numai câteva dintre atracțiile la care am ajuns datorită abilităților în off-road ale lui Bronco și Ranger. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2023 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.