Una dintre cele mai mari provocări pentru producătorii auto cu pedigree ține de tranziția la viitorul pur electric. Nu pentru că nu vor putea produce mașini electrice. Deja (aproape) toți producătorii au cel puțin o astfel de variantă în portofoliu. Ci pentru că majoritatea acestora au și versiuni de performanță atașate modelelor de volum.

Pentru Ford, care a oferit diferite versiuni RS, ST și, mai ales, GT de-a lungul timpului, aceasta e o bătaie de cap suplimentară. Cum modifici un Mustang Mach-E, astfel încât să merite să poarte sigla GT pe portbagaj?

După reacția publicului larg la apariția lui Mach-E, toate sprâncenele încruntate din lume s-au întors către Ford. Ulterior, americanii au venit cu ceea ce se numește Mach-E GT, cea mai puternică, dar și cea mai bună variantă din gama modelului electric. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2023 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.