Noul Ford Mustang Mach-E Rally a debutat oficial, astfel că a renunțat la camuflaj și acum îl putem admira în toată splendoarea lui. Are o gardă la sol înălțată și două motoare electrice care dezvoltă 480 CP.

Cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, americanii de la Ford au prezentat noul Mustang Mach-E Rally sub formă de prototip. Mașina care a putut fi admirată în cadrul evenimentului era acoperită de camuflaj.

Acum, constructorul din Dearborn a publicat primele imagini cu versiunea de serie. Totodată, a dezvăluit toate detaliile tehnice. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2023 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.