DS7 Crossback, cel mai mare SUV al constructorului francez de automobile, a debutat în urmă cu 5 ani, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. În vara anului trecut a primit un facelift și, odată cu el, a pierdut sufixul "Crossback" din denumire.

Acum este cunoscut, simplu, ca DS7. Dar nu și-a pierdut eleganța, ba din contră, a primit câteva noutăți care îi accentuează și mai tare extravaganța. Dacă s-ar organiza o paradă de modă pentru mașini, DS7 cu siguranță ar putea păși cu încredere pe catwalk. Mai mult, chiar ar putea deschide show-ul.

Ar fi un fel de Adriana Lima a serii. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2023 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.