În urmă cu o lună, am văzut pe viu noua generație Mercedes-AMG GT Coupe. Acum, că e oficial, putem să vă detaliem cum arată ea în realitate. De asemenea, regăsiți și toate detaliile despre motor și accelerație.

În urmă cu mai bine de o lună, în cadrul testului internațional cu Mercedes-Benz Clasa E, germanii ne-au pregătit o surpriză. După ce ne-au confiscat telefoanele, am fost invitați să vedem pe viu noua generație Mercedes-AMG GT Coupe, supercarul companiei, dacă nu punem la socoteală exclusivistul Project 1.

Vă spun că, văzută pe viu, mașina arată în continuare foarte bine. Nu s-au schimbat multe, într-adevăr, însă există câteva elemente de design, mai ales în partea posterioară, care te vor fascina. E drept, te vor trimite și cu gândul la un Porsche 911. Am urcat și în interior și pot să spun că am avut un deja-vu. Este fix interiorul lui Mercedes-Benz SL, care te înconjoară și îți creează o senzație de cocon. E drept, aici vorbind despre un coupe, ai o ușoară senzație de claustrofobie, pentru că ai un acoperiș fix deasupra capului. Cred că totul se datorează consolei centrale uriașe.

Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 August 2023 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.